
SPECIAL OFFERS
ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΖΥΜΗΣ GARBY 20LT
- Aνοξείδωτη κατασκευή με ανοξείδωτο γάντζο
- Ιδανικό για την παρασκευή Ζύμης ψωμιού και πίτσας
- Με 1 ταχύτητα μοτέρ και αθόρυβη λειτουργία
- Ο κάδος περιστρέφεται με τη φορά της ζύμης
- Κατάλληλο για σπίτια και εστιατόρια, πιτσαρίες
- Το μηχάνημα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς CE για την υγιεινή και την ασφάλεια
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) EUROMATIC MIXER DUO
Συσκευή Vacuum Ιταλικής κατασκευής EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή κενού αέρος(vacuum) από τη σειρά SATURNO LINE της Ιταλικής εταιρείας EUROMATIC
Κατάλληλο για συσκευασία μεσαίου μικρού και μεγάλου όγκου προϊόντων
Ενδείκνυται για χρήση σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία κλπ
- 19 προγράμματα και πρόγραμμα για συσκευασία υγρών
- Πρόγραμμα για μαρινάδα κρέατος
- 2 μπάρες συγκόλισης 45 εκατοστών
- Κατασκευή θαλάμου με στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολο καθαρισμό
- Διπλός αισθητήρας για στεγανοποίηση υγρών και vacuum
- Μπάρα μεγάλου μήκους 5mm
- Επιλογές αντλίας θέρμανσης και αυτοκαθαριζόμενης αντλίας για διατήρηση καθαρών αντλιών από το λάδι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας τις τεχνικές βλάβες
- Λειτουργία STEP VAC για συσκευασία υγρών
- Λειτουργία SOFT VAC για στεγανοποίηση με μαλακό τρόπο ώστε να μην προκαλείται ζημιά στα προϊόντα
- Ιδανικό για καπνιστά λουκάνικα, κρέας, ψάρια κ.α
- Απαραίτητο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα
ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΙΝΟΧ ΤΥΠΟΥ S 200Χ9
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ ICEL 3855-13ΕΚ
ΜΑΣΑΤΙ DICK DICKORON
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR