
SPECIAL OFFERS
ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER D114 4.5 LW
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΠΗΣ ΙΝΟΧ
ΣΦΥΡΑΚΙ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ WESTMARK 450gr
ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΠΑΡΑ GIESSER 60EK
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR