
SPECIAL OFFERS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΓΑΛΟΤΣΑ ΛΕΥΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ NORA RALF
Γαλότσα Nora Ralf γόνατος-κνήμης
- Αντοχή στα ζωικά & φυτικά λίπη, στην καυστική σόδα, στα απορρυπαντικά, στα χημικά
- Ανατομικό και μαλακό εσωτερικό
- Αντοχή στο κρύο
- Κόβεται στο επιθυμητό ύψος
- Μονωμένη, Αντικραδασμική, Αντιολισθητική Σόλα
- Ενίσχυση φτέρνας και αστραγάλου για προστασία
- Προεξοχή στη φτέρνα για εύκολο βγάλσιμο
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ ICEL 3100-26ΕΚ
ΠΙΝΕΛΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΠΡΑΣΕΛΕ CLEAN HANDS
ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΚΕΤΣΕ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR