
SPECIAL OFFERS
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ P6 100τμχ
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
- Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
- Σε διάφορα χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες σας
- 280 Χ 135 Χ 30 mm
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ AF300 ME IMANTA BLACK
Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 300
- Κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο
- Ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που κρύβει τη λεπίδα του μαχαιριού
- Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας
- Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm
- Διαστάσεις πλατώ 250χ210mm
- Βάρος: 39kg
- Χρώμα: Μαύρο
- Ιδανικό για πιτσαρίες, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ LA MINERVA Α/Ε 182
Πριονοκορδέλα πάγκου La Minerva A/E 182
- Κορυφαία απόδοση σε ασυναγώνιστη τιμή
- Κατάλληλο για βιοτεχνίες και χώρους εστίασης
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- Γερή κατασκευή με ισχυρό, σταθερό τραπέζι εργασίας
- Λιτές γραμμές για εύκολο καθαρισμό
- Αποσπώμενη ξύστρα για τον καθαρισμό της λεπίδας και ανοξείδωτο ταψί συλλογής ρινισμάτων
- Υψηλής ταχύτητας μοτέρ, ηλεκτρονικό φρένο
- N.V.R. συσκευή ασφαλείας χαμηλής τάσης (24V), με διακόπτη εκκίνησης, διακοπή έκτακτης ανάγκης και διακόπτη ασφαλείας
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ 24 Χ 4 100ΤΜΧ
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΖΑΜΠΟΝΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERNA BF 300A
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR