
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ HAKUCHO SASHIMI 22ΕΚ
Μαχαίρι της Ιταλικής σειράς Due Cigni 22 εκατοστών
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4119 nitro-B
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: Ξύλο Ελιάς
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 22 cm - 8.66"
- Συνολικό μήκος: 34.5 cm - 13.58"
- Πάχος λεπίδας: 2 mm - 0.08"
- Βάρος: 135 γρ
ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΥΡΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΣ 40ΕΚ Φ22
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM ΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ BBQ 100TMX
ΛΕΚΑΝΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜ ΙΝΟΧ 1/2 – 32,5×26,5cm
Λεκάνη γαστρονόμ Inox 1/2
- Από καθαρό Inox υλικό
- Κατάλληλη για ψυγεία και θερμοθαλάμους
- Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και βάθη
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΣΑΤΙ DICK 2000
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR