
SPECIAL OFFERS
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΔΑΡΣΙΜΑΤΟΣ MORA 7305-30EK
ΠΟΔΙΑ PVC ΜΑΡΜΑΡΑΔΩΝ
ΦΥΛΛΟ ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤ 50χ70cm ΣΑΓΡΕ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR