ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ MORA FROST B5 12ΕΚ

Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος γυριστό Mora Frost 12 εκατοστών
  • Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σκληρή και ανθεκτική γυριστή λάμα
  • Εργονομική και αντιολισθητική λαβή σε μαύρο χρώμα
  • Χώρα προέλευσης: Σουηδία
Kωδικός: 88034-12 (Β5) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΑΥΡΟ 140Μ

3,10
Σπάγκος βαμβακερός κρέατος  
  • Κατάλληλος για κρεοπωλεία και φούρνους
  • Εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό νήμα
  • Κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΜΑΣΑΤΙ FISCHER BARGOIN Ι245R

47,00
  • Μασάτι Fischer 30 εκατοστών
  • Άριστη ποιότητα
  • Αντιολισθητική λαβή
Κωδικός: Ι245R Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ PP 50τμχ

Καπάκι για σκεύος μεταφοράς φαγητού PP
  • Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα
  • Διάφανο
  • Πολύ καλή εφαρμογή
Συσκευασία 50τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΜΑΧΑΙΡΙ KASUMI SASHIMI DAMASKUS 24EK

205,00
Το μαχαίρι τεμαχισμού 24 εκατοστών της σειράς Damascus της Kasumi είναι ένα μακρύ, λεπτό μαχαίρι διπλής γωνίας. Σχεδιασμένο για φιλετάρισμα κρέατος ή ψαριού με σκοπό τη διατήρηση της φρεσκάδας και μετά την κοπή. Λάμα: Η λάμα του είναι ευθεία σε όλο το μήκος και δουλεύει τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ώστε να επιτρέπει πλήρη επαφή σε όλο το μήκος, τόσο στο ξύλο κοπής, όσο και στη χρήση στο χέρι. Αποτελείται, όπως σε όλα τα μαχαίρια Kasumi από ένα κεντρικό πυρήνα σκληρού κράματος ατσαλιού με άνθρακα VGold 10, πάνω στον οποίο διπλώνονται 32 φύλλα ατσαλιού SUS410 μαλακού και σκληρού εναλλάξ, δημιουργώντας μία λεπίδα σκληρή, εξαιρετικά κοφτερή έως και 15° και πολύ ανθεκτική σε οξείδωση και φθορά, με σκληρότητα 59-60 HRC. Λαβή: Η λαβή είναι φτιαγμένη από pakkawood, ένα συνδυασμό στρώσεων ξύλου και ρητίνης, η οποία ασφαλίζει επάνω στο μέταλλο του μαχαιριού (tang) με δύο inox πιρτσίνια. Kasumi Τα μαχαίρια Kasumi κατασκευάζονται από την εταιρεία Sumikama Hamono στο Seki της Ιαπωνίας, διάσημο παγκοσμίως για την εδώ κι αιώνες κατασκευή των σπαθιών Katana. Η Sumikama, μία από τις παλαιότερες εταιρείες του Seki, είναι από τις γνωστότερες εταιρείες κατασκευής μαχαιριών υψηλής ποιότητας διότι συνδυάζει την υψηλότερη τεχνολογία με την χειροποίητη παράδοση των παλιών Ιαπώνων αρχισιδηρουργών. Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία Κωδικός: Κ-86024 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!