
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ GERMANY LW
Μαχαίρι κρεατομηχανής Germany LW
- Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη απόδοση και αντοχή
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΣΠΑΓΚΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 100Μ
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/9 – 17,6×10,8cm
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ VICTORINOX 5502.18
ΤΥΡΟΤΡΙΦΤΗΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΚΩΝΟΣ CGT
- Τρίβει τέλεια όλα τα μαλακά τυριά και ημίσκληρα τυριά
- Δέχεται 4 διαφορετικούς κώνους (ψιλό - μεσαίο - χοντρό και κώνο με μαχαίρι για μανιτάρια)
- Πολύ υψηλή απόδοση κοπής τυριών
- Κατάλληλο για Πιτσαρίες, Super Markets, εστιατόρια
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR