ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ CUTTER KATANA-12

Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα KATANA-12 για κρέας και λαχανικά
  • Οι λεπίδες παίρνουν κίνηση από αεριζόμενο μοτέρ
  • Με Inox αφαιρούμενο μπολ και τρείς λεπίδες κοπής
  • Καπάκι ασφαλείας
  • Εύκολος καθαρισμός
  • Αδιάβροχο πληκτρολόγιο IP67 και αδιάβροχη προστασία για το μοτέρ
  • Αποσπώμενες λεπίδες
  • Χωρητικότητα βάσκας 12Lt/9Kg
  • Ιδανικό για κρέας & λαχανικά
  • Απαραίτητο για εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία
  Ζητήστε Προσφορά

ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ PL23 194τμχ

Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
  • Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
  • Σε λευκό χρώμα
Συσκευασία: 194τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ UNGER B98 FAPATOOLS

35,0045,00
Πλάκα κρεατομηχανής Ιταλικής κατασκευής Β98 για σύστημα UNGER
  • Από ανοξείδωτο ατσάλι για άριστη ποιότητα κοπής
Διαθέσιμα μεγέθη: Β98 3,5ΧΙΛ Β98 4,5ΧΙΛ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΜΠΟΛ ΓΛΥΚΩΝ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

23,00
  • Κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα όπως γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, sauce κλπ
  • Διάφανο μπολ pc ø29cm
  • Διάφανο πτυσσόμενο καπάκι με πόμολο και σχισμή για κουτάλα
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΖΥΜΩΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ LA MINERVA C/E MM50 LIT

3.820,00
Μίξερ κρέατος 50 λίτρων
  • Εξ’ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή(Σώμα,κάδος,λεπίδες)
  • Ανοξείδωτη βάση με 4 τροχούς για τη μετακίνηση του
  • Αναστρέψιμος κάδος για εύκολο άδειασμα
  • Αποσπώμενες λεπίδες για εύκολο καθάρισμα
  • Διακόπτης ανάστροφης λειτουργίας. Εμπρόσθια και οπίσθια κίνηση.
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!