ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (151)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (56)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΙΟΝΩΤΟ ICEL 3198.30EK

28,00
Μαχαίρι πριονωτό με μύτη Icel 30 εκατοστών
  • Εργονομική αντιολισθητική λαβή
  • Ανοξείδωτη λάμα 30 εκατοστών
  • Χώρα προέλευσης Πορτογαλία
  • Χρώμα Λαβής: Μπλε
Κωδικός: 3198.30EK Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΔΟΧΕΙΑ POLYCARBONATE 1/2 – 32,5×26,5cm

10,0017,00
Δοχεία φαγητού polygarbonate 1/2 
  • Κατάλληλα για ψυγεία βιτρίνες
  • Σε διαστάσεις και βάθη Gastronorm
  • Πιστοποιημένα με σήμα καταλληλότητας τροφίμων
  • Στιβαζόμενα
  • Κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων έως 100°C και κατάψυξη έως -40°C
  • Σε διάφανο και μαύρο χρώμα
Διατίθενται και τα ανάλογα καπάκια (διάφανα) Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΛΕΚΑΝΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜ ΙΝΟΧ 1/4 – 26,5×16,2cm

4,6012,50
Λεκάνη γαστρονόμ Inox 1/4
  • Από καθαρό Inox υλικό
  • Κατάλληλη για ψυγεία και θερμοθαλάμους
  • Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και βάθη
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38

Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
  • Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
  • Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
  • Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
  • Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Ζητήστε μας Προσφορά

ΚΟΥΤΑΛΑ ΡΑΓΟΥ ΜΑΥΡΗ ΝAYLON

2,50
Κουτάλα ραγού μαύρη Naylon
  • Κατάλληλη για σερβίρισμα
  • Χώρα προέλευσης Ιταλία
  • Aντοχή έως 210°C
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!