
SPECIAL OFFERS
ΣΚΕΥΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ PP 50τμχ
Σκεύος μεταφοράς φαγητού πολυπροπυλενίου(PP)
- Κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα
- Ιδανικά σκεύη για κρέας νωπό ή μαγειρεμένο, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, γλυκά κ.λ.π.
- Ποικιλία διαστάσεων
- Διατίθενται και με τα καπάκια τους
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΠΟΔΙΑ PVC ΜΑΡΜΑΡΑΔΩΝ
ΣΝΙΤΣΕΛΟΜΗΧΑΝΗ DYNAMIC BS
Είναι κατάλληλη για το μαλάκωμα φρέσκου, ωμού ή μαγειρεμένου κρέατος σε φέτες. Απλή και εύκολη στη λειτουργία της, με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι και μετάδοση της κίνησης με γρανάζι. Τα εξαρτήματα αφαιρούνται εύκολα και είναι εύκολα στο καθάρισμα. Ιδανική για Super market, εστιατόρια, κρεοπωλεία, catering.
- Εξ' ολοκλήρου inox κατασκευή
- Με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι
- Απλή και εύκολη λειτουργία
- Μετάδοση κίνησης με γρανάζι
- Ιδανική για Super Market, εστιατόρια, κρεοπωλεία, catering
- Ισχύς: 230V/0.5HP
ΡΟΜΠΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΚΑ
Ρόμπα κρεοπωλείου λευκή με μπορντώ παπαδίστικο γιακά
- Ελληνική ραφή
- Από Γερμανικό ύφασμα 65/35
- Σε αντρικά και γυναικεία νούμερα
- Παπαδίστικος γιακάς
- Με λάστιχο στο μανίκι
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR