
SPECIAL OFFERS
ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΦΑΓΕΙΟΥ DICK
ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ VACUUM ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MX3
MX3 vacuum εσωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιο
Το νέο έξυπνο επιτραπέζιο Vacuum MX3 με προηγμένη τεχνολογία αναβαθμίζει τις παρασκευές σε ποιότητα και χρόνο
- Σφραγίζει σε κενό αέρος όλα τα τρόφιμα και τα ποτά
- Φτιάχνει μαρινάδες, κοκτέιλ, αφεψήματα γρήγορα και εύκολα
- Επιλέξτε την παρασκευή που θέλετε από την οθόνη αφής και το MX3 θα το φτιάξει μέσα σε λίγα μόνο λεπτά
- Μπορείτε να μαρινάρετε το κρέας με ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία από ομάδα σεφ
- Ακόμη και για κοκτέιλ μπορείτε να έχετε ετοιμάσει φρέσκα φρούτα και αλκοόλ σε μερίδες για τέλεια ποτά
- Οι συνταγές μου
- 24 προγραμματιζόμενες συνταγές
- Συντήρηση τροφίμων χωρισμένη σε 7 κατηγορίες
- 7 επίπεδα μαριναρίσματος
- 3 επίπεδα έγχυσης
- 6 επίπεδα κατηγορίας για συσκευασία τροφίμων υπό κενό
- Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με USB
- Έξυπνο εικονίδιο
- Διατίθεται σε διάφορες γλώσσες
- Χωρητικότητα 15L.
- Οθόνη αφής LCD 5" υψηλής αντοχής
- Μνήμη micro SD 8GB
- Θύρα USB, Θύρα αισθητήρα θερμοκρασίας
- Αφαιρούμενη στεγανωτική ράβδος
- Wi-Fi & Bluetooth, True Vac αισθητήρας
- Έξυπνος αισθητήρας υγρού H2O
- Πρόγραμμα καθαρισμού λαδιών
- Μπροστινή μπάρα στεγανοποίησης
- 9 χρώματα
ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ VORTEX 75VT
VORTEX κεφαλή
- Αποτελεσματικό σύστημα ψύξης
- Ισχυρό και ελαφρύ
- Εργονομική λαβή
- Λαστιχένιος απομονωτής μεταξύ μοτέρ/άξονα
- Μοτέρ υψηλής απόδοσης
- Μπουτόν προστασίας για ενεργοποίηση
- Διακόπτης συνεχούς λειτουργίας
- Προστασία IPX3
- Γρήγορη συναρμολόγηση
- Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι
- Εύκολη αποσυναρμολόγηση των αξόνων για σωστό καθαρισμό παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής
- Ιδανικό για ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, catering
- Ιδανικό για παρασκευή σαντυγί, γλυκών, κρέμας, μαγιονέζας, σάλτσες
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤIKO NIREY-ΚΕ 500
Ηλεκτρικό ακονιστικό Nirey
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
- Οδηγοί γωνίας για μαχαίρια με λεπτές άκρες (Οδηγός γωνίας 1) και μαχαίρια με χοντρές άκρες (Οδηγός γωνίας 2).
- Ειδικά μεταλλικά καλύμματα που μειώνουν την πιθανότητα να κοπεί ο ιμάντας που ακονίζει τα μαχαίρια.
- Είναι εύκολο να τραβήξετε και να καθαρίσετε τα υπολείμματα ρινισμάτων.
- Ο διακόπτης στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος αποτρέπει τη ροή υγρών ή νερών στο εσωτερικό του μηχανήματος.
- Η βίδα χειρός στο επάνω κάλυμμα διευκολύνει την αφαίρεση του επάνω καλύμματος.
- Ολόκληρο το μαχαίρι από τη λαβή έως την μύτη μπορεί να ακονιστεί.
- Χρησιμοποιεί τους ίδιους ιμάντες με το KE-280 και KE-3000.
- Απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία μάγειρα, κρεοπώλη που θέλει επαγγελματικό ακόνισμα.
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/9 – 17,6×10,8cm
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR