
Sale products
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1900 s 30 so
Μαχαίρι Giesser Premiuncut Rostfrei
- Λάμα από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
- Σκληρή και ανθεκτική
- Εξαιρετικά αιχμηρή άκρη
- Σε αποκλειστικό ξύλινο κουτί
- Για τους λάτρεις του barbecue που εκτιμούν κάτι ξεχωριστό
- Εργονομική λαβή σε μαύρο με κίτρινο συνδυασμό χρωμάτων
- Χώρα προέλευσης: Γερμανία
ΠΛΑΤΩ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΞΥΛΟΥ
ΚΟΦΤΗΣ ΤΥΡΙΟΥ “HANDEE”
Ο κόφτης τυριού «Handee» κόβει το τυρί γρήγορα, τακτοποιημένα και οικονομικά χωρίς θρυμματισμό ή σπατάλη. Κατασκευασμένο από ένα κομμάτι λευκής μελαμίνης για τρόφιμα, είναι πλήρως ανθεκτικό στη χημική δράση των τυριών. Είναι υγιεινό, ανθεκτικό και ασφαλές στη χρήση, με μέγεθος βάσης 33cm x 28cm.
Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πλωτό σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα (60 cm) κόβει ομαλά όλα τα είδη τυριού και επιστρέφει στη θέση κοπής μετά από κάθε κοπή. Όταν δεν χρησιμοποιείται, η λαβή στεγάζεται σε σχισμές συγκράτησης, όπου το σύρμα διατηρείται ημι-τεταμένο και απαλλαγμένο από τσακίσματα. Τα καλώδια αντικατάστασης τοποθετούνται σε δευτερόλεπτα.
- Για να καθαρίσετε, απλώς σκουπίστε με ένα βρεγμένο πανί
- Συνοδεύεται από ένα πακέτο 12 συρμάτων αντικατάστασης
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ KOLBE K220
Σχεδιασμός:
- Συμπαγές και στιβαρό πριόνι πλήρως ανοξείδωτο
- Δυνατό τέντωμα λεπίδας για ομοιόμορφο και καθαρό τεμαχισμό
- Εσωτερικές ξύστρες για τον καθαρισμό της λεπίδας και του τροχού
- Είναι ιδανικό για κρεοπωλεία και χώρους προετοιμασίας υποκαταστημάτων σούπερ μάρκετ
- Κατάλληλο για μικρά κομμάτια φρέσκου κρέατος και μικρές ποσότητες οστών.
- Προαιρετικά μπορεί να συνδυαστεί με ένα σταθερό ή κινητό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

ΤΑΨΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ 25x25x5cm
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR