
SPECIAL OFFERS
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ 12CM
ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ LA MINERVA C/E TV
Πολυκοπτικό μηχάνημα της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Minerva Omega Group που κόβει φέτες, κύβους και ζουλιέν φρούτα, λαχανικά, τυριά, μοτσαρέλα, ψωμί, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα.
Κατάλληλο για εστιατόρια, catering, πιτσαρίες, fast foods, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, κέντρα επεξεργασίας τροφίμων.
- Κόβει και τρίβει τυριά, φρούτα, λαχανικά, σοκολάτα
- Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτους δίσκους E2, E3, Z4, V
- Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου
- Αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα
- Περιλαμνάνεται στην τιμή 1 δίσκος της επιλογής σας
- Δίσκοι κοπής "Ε2" και "Ε3" για ψιλοκομένα πατατάκια, πατάτες, γογγύλια, λάχανα, αγγούρια, καρότα, αγκινάρες, κρεμμύδια, μανιτάρια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, μάραθο
- Δίσκος κοπής "V" για παρμεζάνα, ξηρό ψωμί, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα
- Δίσκος κοπής "Z4" για καρότα, σέλινο, πατάτες, γογγύλια, κόκκινο λάχανο, ρίζες, ελβετικό τυρί, μοτσαρέλα
ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 1ΧΡΣ
Χάρτινες φόρμες ψησίματος 1 χρήσης
Σε 3 σχέδια (Καφέ/Μαύρο - Μαύρο - Χριστουγεννιάτικο κόκκινο)
Διαστάσεις Καφέ/Μαύρο 18x7,7x5,7 εκ.
Διαστάσεις Μαύρο 20,2x6,8x6,2 εκ.
Διαστάσεις Κόκκινο 20x6,5x5 εκ.
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛ ΚΑΙ ΡΟΔΕΣ 70LT
ΦΥΛΛΟ ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤ 50χ70cm ΣΑΓΡΕ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR