
SPECIAL OFFERS
ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΚΕΤΣΕ
ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ GRILL 25×25
- Χειροποίητες πιατέλες για μπριζόλες, ανάμεικτα γκριλ, burgers
- Πιστοποιημένες, κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα πιατέλες από ξύλο καστανιάς
- Πληρούν την ποιότητα και τα πρότυπα για ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα διασφαλίζοντας την ασφάλεια της επαφής με τα τρόφιμα και τη συμμόρφωση σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς
- Στιβαρή και ανθεκτική, βελτιώνει και αναδεικνύει την τέλεια παρουσίαση φαγητού
- Κατάλληλες για όλους τους τύπους φαγητού & ποικιλίες κρέατος
- Ιδανικές για επαγγελματική και οικιακή χρήση
- Καθαρή μασίφ ξυλεία καστανιάς, ανθεκτική στις γρατσουνιές
- Μέγιστη αντοχή & μακροζωία
- Οικολογική επεξεργασία ξύλου - μη τοξική
- Επαγγελματική βιωσιμότητα για σκληρή, ολοήμερη χρήση
- Υγιεινή και εύκολο στο καθάρισμα
- Σκασμένο με Χερούλι
- Διαστάσεις 25x25cm
ΑΥΤOΜΑΤΗ ΜΠΙΦΤΕΚΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERVA C/E H MAX
Αυτόματη μπιφτεκομηχανή για Hamburger
- Γρήγορο, αθόρυβο, ασφαλές και αξιόπιστο, συμπαγές, εύκολο στο καθάρισμα.
- Αυτά τα μοντέλα μηχανών χάμπουργκερ είναι ιδανικά για: κρεοπωλεία, σούπερ και υπεραγορές, εργαστήρια τροφίμων, εστιατόρια γρήγορου φαγητού, καντίνες, κοινοτικές κουζίνες.
- Οι μηχανές, που τροφοδοτούνται με κιμά, παράγουν αυτόματα χάμπουργκερ ή κεφτεδάκια σε μερίδες του επιθυμητού βάρους, ρυθμιζόμενα μέσω του κυλίνδρου διαμόρφωσης, χρησιμοποιώντας επίσης διάφορους συνδυασμούς συστατικών: βόειο κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι σε συνδυασμό με τριμμένη φρυγανιά, αυγά, λαχανικά, τυρί, σόγια, μπαχαρικά.
- Είναι επίσης δυνατή η επεξεργασία ζύμης για μπισκότα.
- Το βάρος των χάμπουργκερ ή των κεφτέδων παραμένει σταθερό και απόλυτα καθορισμένο, μια σημαντική παραγωγική παράμετρος στον κλάδο παραγωγής και συσκευασίας και στη συλλογική εστίαση, στην οποία προσδιορίζονται επακριβώς οι ποσότητες προϊόντος/μερίδας/συσκευασίας.
- Με την αντικατάσταση του κυλίνδρου διαμόρφωσης, μπορούν να παραχθούν μερίδες με διαφορετικά σχήματα: τετράγωνο, ελλειπτικό, διπλό ή φανταχτερό.
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΛΑΤΩ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΞΥΛΟΥ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΔΟΡΑΣ DICK 2369.18
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR