
SPECIAL OFFERS
ΠΟΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΡΜΟΥ ΙΝΟΧ 6500
Ποδιά προστασίας κορμού Inox της Ιταλικής εταιρίας Tridentum
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
- Από ανοξείδωτο πλέγμα που δεν διαβρώνεται
- Ανθεκτική στις κοπές
- Ιδανική για κρεοπώλες και εργαζόμενους σε σφαγεία και βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος
- Είναι ιδανική για εργασίες αποστέωσης όπου απαιτείται μέγιστη προστασία
- Διαθέτει ένα σύστημα στερέωσης που βελτιώνει την εφαρμογή της ποδιάς, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της εργασίας.
- Το βάρος της ποδιάς κατανέμεται σε μια ευρύτερη περιοχή, ανάμεσα στους ώμους και την πλάτη
- Συνδέεται εύκολα
- Μέγεθος 88χ60cm

ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ SOLINGEN SEMI FLEX 50cm
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ GIESSER 2515wwl-15ΕΚ
ΛΑΜΑ ΞΕΛΑΡΔΙΑΣΤΡΑΣ 434X20X1.0 (4τμχ)
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR