
SPECIAL OFFERS
ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER B98 “0” LW
ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ DYNAMIC HLC-300
- Κόβει και τρίβει, τεμαχίζει τυριά, φρούτα, λαχανικά, σοκολάτα
- Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτους δίσκους
- Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου
- Αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα
- Ιδανικό για εστιατόρια, ξενοδοχεία και βιοτεχνίες τροφίμων
- 3 δίσκους κοπής για τρίψιμο: 3mm • 5mm • 7mm
- 2 δίσκους κοπής για κοπή σε φέτες: 3mm • 5mm

ΛΑΒΙΔΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ
ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΦΕΛΙΖΟΛ PL25 174τμχ
Δισκάκια αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης
- Κατάλληλα για επαφή με κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά
- Σε λευκό και μαύρο και κίτρινο χρώμα ανάλογα με τις ανάγκες σας
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR