
SPECIAL OFFERS
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ LAVA V.400 PREMIUM
Μηχάνημα συσκευασίας LAVA V.400 Premium εξωτερικής εφαρμογής
- Γερμανικής κατασκευής
- Με περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας
- Τριπλή κόλληση μήκους μέχρι 460 χιλ.
- Ισχυρή αντλία: 35lt./min
- Μέγιστη πίεση vacuum: -0,94 bar
- Παρακολούθηση πίεσης με μανόμετρο
- Αυτόματο σύστημα ψύξης της ταινίας συγκόλλησης
- Διαθέτει παγίδα υγρών για προστασία της αντλίας και ρυθμιστή πίεσης
- Διαθέτει συσκευή αναρρόφησης για συσκευασία σε τροφοδοχεία
- Ηλεκτρονικός αερισμός του θαλάμου κενού (ανυψώνοντας εύκολα το πτερύγιο) μετά τη συγκόλληση
- Ιδανικό για κρεοπωλεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, συσκευαστήρια
ΖΥΓΑΡΙΑ DIGI SM-5300L EV
ΔΙΣΚΑΚΙ ΓΥΡΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟ 20ΕΚ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ GIESSER 2515-13ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR