
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ GIESSER 3105-13ΕΚ
ΠΟΔΙΑ PVC ΜΑΡΜΑΡΑΔΩΝ
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF DUE CIGNI ARNE SANTOKU 19ΕΚ
Μαχαίρι Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni στην κουζίνα σας. Η γραμμή Arne από την Ιταλία βασίζεται στην ομορφιά και τη χρησιμότητα.
Design by Jens Ansø
- Λεπίδα: ανοξείδωτο ατσάλι sandvik 12C27
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Κυρτή Λαβή: μαύρη HPL
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 19 cm - 7.48"
- Συνολικό μήκος: 33 cm - 12.99"
- Πάχος λεπίδας: 3 mm - 0.12"
- Βάρος: 260 γρ
ΜΙΣΟΣΑΤΗΡΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 34EK
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
ΦΟΡΜΑ CPET ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (2035) 26 Χ 31 Χ 5 ΒΑΘΟΣ
Φόρμες cpet τετράγωνες πολλαπλών χρήσεων 26 Χ 31 Χ 5 βάθος
- Κατάλληλα για χρήση:
- Σε συμβατικό φούρνο έως +220°C
- Σε μικροκύματα
- Σε κατάψυξη έως –40°C
- Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ)
- Πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλα για απευθείας μαγείρεμα στο σκεύος
- Στεγανοποιείται με φιλμ (μόνιμης συγκόλλησης ή easy open)
- Ειδικά σκεύη για χρήση σε ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market
- Ανακυκλώσιμα
- Ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρήσεων
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR