
SPECIAL OFFERS
ΜΠΡΙΖΟΛΟΚΟΦΤΗΣ SLICO DADAUX
Μηχανή κοπής για χοιρινά και μοσχάρια κοτολέτες, μπον φιλέτ, και άλλα προϊόντα σε φέτες
- Επιδαπέδιος μπριζολοκόφτης κατασκευασμένος από εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10
- Κατάλληλος για κοπή όλων των ειδών κρέατος σε μπριζόλες
- Αυτόματη επιστροφή με προγραμματιζόμενη κίνηση του πλατό
- Δέχονται επίσης και οδοντωτή λεπίδα
- Επιλογή ρυθμού κίνησης: βήμα-βήμα ή συνεχόμενη ανάλογα με το είδος του προϊόντος
- Διαθέτουν δύο ταχύτητες κίνησης και 3 επιλογές ρυθμού κοπής: 97-195 και 390 κοψίματα/λεπτό
- Διαστάσεις καμπίνας 20χ23χ70cm
- Κατάλληλο για κρέας με ή χωρίς κόκκαλο, delicatessen, ψάρι
- Κατάλληλο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια και βιομηχανίες
Ζητήστε Προσφορά
ΓΑΝΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΡΠΟΥ XL
ΜΑΧΑΙΡΙ & ΠΙΡΟΥΝΑ ΣΕΤ 2ΤΜΧ GIESSER PREMIUMCUT ROSTFREI 1997 2 so
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ SC-25 STAR
Υδραυλικό γεμιστικό για λουκάνικα AK
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
- Εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304
- Ανεξάρτητη δεξαμενή λαδιού από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304
- Εξοπλισμένο με άνετο και ακριβή ρυθμιστή ταχύτητας
- Εξοπλισμένο με μανόμετρο για οπτικοποίηση της πίεσης
- Μοχλός γονάτου για ανέβασμα και κατέβασμα του εμβόλου
- Αυτόματη αποσυμπίεση εμβόλου για αποφυγή παραγωγής μάζας
- Εξοπλισμένο με τροχούς και λαβή για εύκολη μετατόπιση
- Ιδανικό για καπνιστά λουκάνικα, κρέας, ψάρια κ.α.
- Απαραίτητο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα
- Συνοδεύεται από 3 χωνιά σε διαφορετικά μεγέθη (12-20-30mm)

ΤΥΡΟΤΡΙΦΤΗΣ ΚΩΝΟΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ FAMA
- Τρίφτης υψηλής απόδοσης
- Κατάλληλος για όλα τα είδη τυριών και κυρίως για τυρί πίτσας
- Χρησιμοποιείται σε πιτσαρίες, εστιατόρια, Super Markets
- Διαθέτει προστατευτικό κάλυμμα για προστασία του χρήστη κατά των ατυχημάτων
- Με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι
- Με δυνατότητα αλλαγής κώνου κοπής κατόπιν παραγγελίας
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 2D
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιτραπέζια
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR