
SPECIAL OFFERS
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ UV-C
Συσκευή αποστείρωσης χώρου και αντικειμένων με λάμπα UV /C Ρεύματος
Οι λαμπτήρες UV-C χρησιμοποιούνται για να σκοτώσουν βακτήρια (escherichia coli, staphylococcus aureus κ.α.),
μικροβακτήρια, ιούς (πχ. κορονοϊός), χλαμύδια, μύκητες (candida albicans) κλπ.
Χρησιμοποιούνται για την απολύμανση επιφανειών, νερού και αέρα. Ποσοστό απολύμανσης 99%-99,9%
Η συσκευή UV είναι κατάλληλη για αποστείρωση, απολύμανση, απομάκρυνση ακάρεων και εν γένει καθαρισμό του αέρα σε χώρο έως 60m2.
Οι υπεριώδεις ακτίνες UV-C δρουν στο DNA των μικροοργανισμών, καταστρέφοντας τη δομή τους και εμποδίζοντας την αναπαραγωγή τους.
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ KOLBE K220
Σχεδιασμός:
- Συμπαγές και στιβαρό πριόνι πλήρως ανοξείδωτο
- Δυνατό τέντωμα λεπίδας για ομοιόμορφο και καθαρό τεμαχισμό
- Εσωτερικές ξύστρες για τον καθαρισμό της λεπίδας και του τροχού
- Είναι ιδανικό για κρεοπωλεία και χώρους προετοιμασίας υποκαταστημάτων σούπερ μάρκετ
- Κατάλληλο για μικρά κομμάτια φρέσκου κρέατος και μικρές ποσότητες οστών.
- Προαιρετικά μπορεί να συνδυαστεί με ένα σταθερό ή κινητό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΔΙΣΚΟΥ (MEATPAD) 30X40 ΜΑΥΡΟ ΚΙΒΩΤΙΟ/4kg
Πανί δίσκου απορροφητικό
- Απορροφά την υγρασία που χάνει το κρέας κατά τη παραμονή στο δίσκο
- Βοηθάει να αναπνέει το κρέας και να μην αλλοιώνεται το χρώμα
- Διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, super market, εστιατόρια
- Διατίθεται σε χρώμα κόκκινο και μαύρο
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ 40cm
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ 12CM
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR