
SPECIAL OFFERS
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ SEPTOFORTE HAND 40
Αλκοολούχο απολυμαντικό με έγκριση ΕΟΦ και ισοπροπυλική αλκοόλη >75% χωρίς ξέπλυμα
- Για την απολύμανση των χεριών
- Για την υγιεινή αντισηψία επιφανειών
- Εξουδετερώνει το 99,99% των μικροοργανισμών
- Καταπολεμά βακτήρια, μύκητες, ιούς (όπως HIV, ROTAVIRUS, POLIOVIRUS κ.α.)
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΠΑΓΚΟΥ CGT 1830 ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
CGT 1830 Πριονοκορδέλα Πάγκου Αλουμινίου 400V Ιταλικής κατασκευής
- Πριονοκορδέλα βαρέως τύπου εύκολη στη χρήση με πάγκο εργασίας από ανοξείδωτο ατσάλι και λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι επίσης.
- Ιδανική για κρεοπωλεία, ψαράδικα, εστιατόρια και βιομηχανίες κοπής και επεξεργασίας κρέατος και ψαριού.
ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΕΤ 91ΤΜΧ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF KASUMI GYOTO VG10 HAMMER 20ΕΚ
Μαχαίρι Chef 20 εκατοστών της σειράς Hammered της Kasumi . Είναι σχεδιασμένο για όλες τις κοπές στην κουζίνα. Ιδανικό για μεγάλες και μικρές κοπές αλλά και για φιλετάρισμα.
- Με κυρτή λάμα που επιτρέπει πλήρη επαφή σε όλο το μήκος στο ξύλο κοπής
- Πυρήνας σκληρού κράματος ατσαλιού με άνθρακα VGold 10
- Λεπίδα σκληρή και εξαιρετικά κοφτερή έως και 15° και πολύ ανθεκτική σε οξείδωση και φθορά, με σκληρότητα 59-60 HRC.
- Η λαβή είναι φτιαγμένη από πολυμερές πολυακετάλης και ρητίνης, (ΡΟΜ) , με χαμηλό συντελεστή τριβής και εξαιρετική αντοχή στην φθορά, ειδικά σε βρεγμένο ή υγρό περιβάλλον. Η λαβή ασφαλίζει επάνω στο μέταλλο του μαχαιριού (tang) με δύο inox πιρτσίνια.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR