
SPECIAL OFFERS
ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER B98 “0” SALVINOX
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ SOLINGEN SEMI FLEX 50cm
ΜΠΑΛΤΑΔΑΚΙ SICO 4700.16
ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ BURGER KC 2205C
Dynamic UFO WF-1RHS για burger
Ζητήστε Προσφορά
- Επαγγελματική συσκευή παρασκευής burger με αντικολλητικές πλάκες και σφράγιση του ψωμιού.
- Κατασκευή μηχανήματος από ανοξείδωτο ατσάλι και εύρος θερμοκρασίας 50-300°C.
- Άνοιγμα πλακών 90° και ομοιόμορφο περιστροφικό ψήσιμο.
- Εσωτερική διάμετρος εστίας 101,28mm.
- Εξωτερική διάμετρος θερμής πλάκας 197,04mm.
- Ιδανικό για καφέ, ζαχαροπλαστεία, μπαρ και ξενοδοχεία.

Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR