
SPECIAL OFFERS
ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΑΡΟ ΚΡΕΑΤΩΝ Ε2
ΔΙΧΤΥ ΡΟΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ 3/16
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ICEL 5325-10ΕΚ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/4 – 26,5×16,2cm
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ 24Χ4Χ4 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ 100ΤΜΧ
Καλάμια για σουβλάκια 24 εκατοστών τετράγωνα
- Ιδιαίτερα ανθεκτικά ξυλάκια για σουβλάκια σε τετράγωνο σχήμα
- Εξαιρετική ποιότητα χωρίς απώλειες και χωρίς ακίδα
- Για κάθε ιδιαίτερη παρασκευή
- Κατάλληλα για catering, εστιατόρια, καφετέριες, κρεοπωλεία
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR