SPECIAL OFFERS
ΚΑΠΑΚΙ POLYCARBONATE 1/2 – 32,5×26,5cm
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΑΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ RED STEEL FISCHER
ΛΑΒΙΔΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (VACUUM) KOPYPACK TVP
Συσκευή Vacuum κενού αέρος TVP-350/450
- Στιβαρή κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
- Γρήγορη και εύκολη στην χρήση
- Ανοξείδωτος θάλαμος που εξασφαλίζει την υγιεινή
- Εύκολη στο καθαρισμό
- Ισχυρότατη αντλία απορρόφησης
- Ενσωματωμένος πίνακας λειτουργίας με τον οποίο διευκολύνεται ο χειρισμός και η συντήρηση της συσκευής
- Διαφανές καπάκι το οποίο επιτρέπει στον χειριστή να παρακολουθεί την συσκευασία
- Με ενσωματωμένο σύστημα απορρόφησης κραδασμών
- Ιδανική για συσκευασία κρέατος, αλλαντικών, τυροκομικών κλπ
- Με προαιρετικό εξοπλισμό τροποποιημένης ατμόσφαιρας
Συνεργαζόμενες εταιρείες
PAN ARMAR