SPECIAL OFFERS
ΠΟΔΙΑ FORDOX
ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΑΦΑΝΟ PMMA – (A4 29,5x22cm)
ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΘΟΥΡΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ CGT 12MEC
KΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ CGT 12MEC
- Περίβλημα και ταψί ΙΝΟΧ 18/8
- Σίτα και μαχαίρι αυτοακονιζόμενα ανοξείδωτα
- Μπούκα - σαλίγκαρος - στεφάνι ανοξείδωτα
- Διαθέτει ειδικό διακόπτη με όπισθεν
- Λειτουργεί με τέσσερα ενισχυμένα γρανάζια
- Προστατευτικό κάλυμμα κατά των ατυχημάτων
- Ιδανική για οικιακή χρήση, ταβέρνες, mini market, κλπ
ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΗΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ (ΧΑΤΖΑΡΑ)
Συνεργαζόμενες εταιρείες
PAN ARMAR