ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (154)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (148)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (174)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (217)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (103)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (39)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (19)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (9)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (7)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (29)

SPECIAL OFFERS

ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ VICTORINOX 6601-15ΕΚ

21,00
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος  γυριστό Victorinox 15 εκατοστών
  • Εργονομική λαβή σε κόκκινο χρώμα
  • Ανοξείδωτη γυριστή λάμα
  • Χώρα κατασκευής Ελβετία
Κωδικός: 6601-15 Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΧΑΡΤΙΝΗ ΦΟΡΜΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 180mm

0,30
Φόρμα ψησίματος χάρτινη στρόγγυλη eco καφέ Διατίθεται και καπάκι Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ GARBY KR 32 4GNC

2.850,00
ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤ'ΕΠΟΛΟΓΗ ΜΑΥΡΟ-ΜΠΟΡΝΤΩ
  • Εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη  κατασκευή (18/10) με μονοκόμματο καπάκι και ταψί
  • Με ψυκτικό κύκλωμα για τέλεια ψύξη στο ταψί και στην μπούκα διατηρώντας το κρέας σε άριστη κατάσταση
  • Το κοπτικό σύστημα της κρεατομηχανής αφαιρείται εύκολα για τον καθαρισμό του
  • Αθόρυβη λειτουργία  μοτέρ μειωτή αλλά και του ψυκτικού μηχανήματος
  • Δυνατότητα τοποθέτησης ειδικού χωνιού για παρασκευή λουκάνικων
  • ΤΥΠΟΣ : KR 32 4GNC
Διαθέτει :
  • Προστατευτικό ταψιού στην υποδοχή κρέατος
  • Καπάκι διάφανο υψηλής αντοχής που δεν σπάει
  • Όργανο ένδειξης θερμοκρασίας με δυνατότητα ρύθμισης.
  • Διακόπτη τύπου Button On/Off.
  • Διακόπτη έκτακτης ανάγκης για άμεσο σταμάτημα του μηχανισμού της κρεατομηχανής.
  • Διακόπτη αναστροφής
Συνοδεύεται με : 1 στούμπο  για την προώθηση του κρέατος 1 πλάκα INOX Νο32 4,5mm + 1 μαχαίρι INOX Κατάλληλη για  Super Markets , Κρεοπωλεία , Εστιατόρια Το μηχάνημα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς CE για την υγιεινή και την ασφάλεια Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΜΑΣΑΤΙ DICK 2000

135,00
  • Μασάτι πλακέ 28 εκατοστών
  • Άριστη ποιότητα
  • Ανοξείδωτη λάμα
  • Αντιολισθητική και ανθεκτική λαβή
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΛΕΓΜΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟ

12,50
  • Κατασκευασμένο από υλικό PΜΜΑ και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε.
  • Διαστάσεις 39x25cm και  μπορεί να κοπεί εύκολα με ψαλίδι στο μέγεθος του δίσκου σας
  • Ιδανικό για κρεοπωλεία, Super Markets και καταστήματα τροφίμων
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!