SPECIAL OFFERS
ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΙΝΟΧ ΤΥΠΟΥ S 160Χ6
ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ LA MINERVA ΙΤΑΛΙΑΣ 10ΕΚ
ΣΑΤΗΡΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ICEL 27EK
ΤΑΜΠΛΕΤΑ DESTRAL ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
DESTRAL
Ιδανικό για επαγγελματίες χώρων εστίασης και ξενοδοχείων που επιθυμούν σωστό, επαρκή καθαρισμό και ξέπλυμα λαχανικών κατάλληλο για όλες τις σκληρότητες νερού και για όλες τις επαγγελματικές ανάγκες.
• Kατάλληλο για το ξέπλυμα των λαχανικών
• Διαλύεται εύκολα στο νερό και είναι πολύ δραστικό ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα μικροοργανισμών
• Κατάλληλο για όλες τις σκληρότητες του νερού
• Οικονομικό στη χρήση
• Διατίθεται σε ταμπλέτες
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.
Δοσολογία: 3gr / 20L νερού
Συσκευασία: 500gr
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΡΟΛΟ SANITAS PROFESSIONAL 50 ΜΕΤΡΑ
Αντικολλητικό χαρτί σε ρολό Sanitas 50m x 38cm
- Ιδανικό για χρήση στον φούρνο σε θερμοκρασίες μέχρι 200 ⁰C
- Κατάλληλο για χρήση σε συμβατικό φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων
- Ενδείκνυται για αποθήκευση τροφίμων (κρέας, ζύμες) στην ψύξη και κατάψυξη
- Κατάλληλο για ζαχαροπλαστική (κουλουράκια, πτι-φουρ, τάρτες) και μαγειρική (μπιφτέκια, κοτόπουλο, ψάρι, πίτες, πίτσες)
- Κατάλληλο για επαγγελματική και οικιακή χρήση
- Δεν κολλάει πάνω στα φαγητά και τα γλυκά κατά το ψήσιμο χάρη στην ειδική αντικολλητική του σύνθεση
- Επιτρέπει το υγιεινό ψήσιμο καθώς δεν απαιτείται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο
- Η επικάλυψη σιλικόνης που διαθέτει του προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία σε σχέση με τα μη επικαλυμμένα χαρτιά
- Από χαρτί υψηλής αντοχής κατάλληλο για επαφή με όλα τα τρόφιμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ VT 38
Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη
- Επιδαπέδια με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
- Τοποθετούμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο, ρυθμίζουμε τις στροφές και τον χρόνο ώστε να επιτύχουμε το άριστο γευστικό αποτέλεσμα
- Με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων κατορθώνεται το μοίρασμα των μπαχαρικών σε όλη την ποσότητα του κρέατος
Συνεργαζόμενες εταιρείες
PAN ARMAR