
SPECIAL OFFERS
ΦΟΡΜΑ CPET ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (2035) 26 Χ 31 Χ 5 ΒΑΘΟΣ
Φόρμες cpet τετράγωνες πολλαπλών χρήσεων 26 Χ 31 Χ 5 βάθος
- Κατάλληλα για χρήση:
- Σε συμβατικό φούρνο έως +220°C
- Σε μικροκύματα
- Σε κατάψυξη έως –40°C
- Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ)
- Πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα
- Κατάλληλα για απευθείας μαγείρεμα στο σκεύος
- Στεγανοποιείται με φιλμ (μόνιμης συγκόλλησης ή easy open)
- Ειδικά σκεύη για χρήση σε ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, super market
- Ανακυκλώσιμα
- Ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρήσεων
ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ GRILL 38x27cm
- Χειροποίητες πιατέλες για μπριζόλες, ανάμεικτα γκριλ, burgers
- Πιστοποιημένες, κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα πιατέλες από ξύλο καστανιάς
- Πληρούν την ποιότητα και τα πρότυπα για ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα διασφαλίζοντας την ασφάλεια της επαφής με τα τρόφιμα και τη συμμόρφωση σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς
- Στιβαρή και ανθεκτική, βελτιώνει και αναδεικνύει την τέλεια παρουσίαση φαγητού
- Κατάλληλες για όλους τους τύπους φαγητού & ποικιλίες κρέατος
- Ιδανικές για επαγγελματική και οικιακή χρήση
- Καθαρή μασίφ ξυλεία καστανιάς, ανθεκτική στις γρατσουνιές
- Μέγιστη αντοχή & μακροζωία
- Οικολογική επεξεργασία ξύλου - μη τοξική
- Επαγγελματική βιωσιμότητα για σκληρή, ολοήμερη χρήση
- Υγιεινή και εύκολο στο καθάρισμα
- Με λούκι περιμετρικά
- Διαστάσεις 38x27cm
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF 1896 SANTOKU 18EK
Μαχαίρι Santoku Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: μαύρη POM
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 17.5 cm - 6.89"
- Συνολικό μήκος: 34 cm - 13,39 "
- Πάχος λεπίδας: 2.5 mm - 0.10"
- Βάρος: 230 γρ
ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΑΦΑΝΟ PMMA – (A5 44x29cm)
ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ 140Μ
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR