SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 1896 FILETTO 18ΕΚ
Μαχαίρι Φιλεταρίσματος της Ιταλικής σειράς Due Cigni 18 εκατοστών
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: μαύρη POM
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 17.5 cm - 6.89"
- Συνολικό μήκος: 29.5 cm - 11.61"
- Πάχος λεπίδας: 1.5 mm - 0.06"
- Βάρος: 90 γρ
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ VACUUM DZ-500/2Ε(20) ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ
- Τροχήλατο/Επιδαπέδιο vacuum
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- Γρήγορο και εύκολο στη χρήση
- Με 2 κολλήσεις αριστερά και δεξιά
- Με ηλεκτρονική ένδειξη λειτουργιών
- Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της συσκευασίας
- Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομηνίας λήξης πάνω στη σακούλα
- Κατάλληλο για συσκευασία κρέατος, ελιών, αλλαντικών, τυριών κλπ.
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-200 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΠΡΟΚΟΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ UNGER B98 “0” FAPATOOLS
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ ICEL 3139-20EK
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ MORA FROST T8 7212-21ΕΚ
Συνεργαζόμενες εταιρείες
PAN ARMAR