
SPECIAL OFFERS
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΠΙΦΤΕΚΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERVA C/E 653
Αυτόματο φορμαριστικό μπιφτεκιών La Minerva Ιταλίας
Τροφοδοτείται με κιμά και μπορεί να παράγει αυτόματα μπάλες του επιθυμητού βάρους ή να ρυθμιστεί και να βγάλει το επιθυμητό σχήμα χάρη στον κύλινδρο σχηματισμού.
Μπορεί να τροφοδοτηθεί με διάφορα συστατικά όπως βόειο κρέας, κοτόπουλο, ψάρι τα οποία μπορούν να υποστούν επεξεργασία σε συνδυασμό με τριμμένο ψωμί, αυγά, τυρί, σόγια και μπαχαρικά.
Ακόμη και η ζύμη μπισκότων μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα.
Μπορούν να ληφθούν διαφορετικά σχήματα αλλάζοντας μόνο τον κύλινδρο διαμόρφωσης: στρόγγυλο, τετράγωνο, οβάλ, προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.
Ιδανικό μηχάνημα για εγκαταστάσεις συσκευασίας και κέντρα τροφοδοσίας όπου η ποσότητα προϊόντος ανά κάθε μερίδα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη·
Είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ και υπεραγορές, επεξεργαστές τροφίμων, γρήγορο φαγητό,
καντίνες και κέντρα εστίασης.
- Γρήγορη, αθόρυβη ασφαλής και αξιόπιστη
- Συμπαγής κατασκευή και εύκολη στο καθάρισμα
- Δομή από ανοξείδωτο ατσάλι και ανοδιωμένο αλουμίνιο
- Δοχείο τροφοδοσίας 23 λίτρα με αυτόματη παραγωγή είτε σε μπάλες κρέατος, είτε hamburger στο βάρος που επιθυμείτε
- Παραγωγικότητα τμχ/ώρα : 2100/h
- Το προκαθορισμένο σχήμα και βάρος είναι σταθερό καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου εργασίας
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF 1896 SANTOKU 18EK
Μαχαίρι Santoku Chef της Ιταλικής σειράς Due Cigni
Design by FOX Knives
- Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 4116 X50CrMoV15
- Σκληρότητα: HRC 55-57
- Επίστρωση λεπίδας: σατέν
- Λαβή: μαύρη POM
- Πιρτσίνια: ανοξείδωτο ατσάλι
- Μήκος λεπίδας: 17.5 cm - 6.89"
- Συνολικό μήκος: 34 cm - 13,39 "
- Πάχος λεπίδας: 2.5 mm - 0.10"
- Βάρος: 230 γρ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΤΑΣ DICK 2348-21EK
ΧΩΝΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ
Χωνί κρεατομηχανής κόκκινο
- Διαθέσιμο για κάθε τύπο κρεατομηχανής
- Σε τέσσερις διαφορετικές διαμέτρους, ανάλογα την παρασκευή
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΦΑΓΗΣ VICTORINOX 5502.20
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR