ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (158)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (152)

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (189)

ΜΑΧΑΙΡΙΑ (224)

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (106)

ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ (57)

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (20)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (10)

ΣΥΣΚΕΥΑΣTIKA VACUUM (16)

ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΕΣ (11)

ΖΥΓΑΡΙΕΣ (14)

ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (17)

SPECIAL OFFERS

ΣΠΑΓΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 140Μ

3,10
Σπάγκος βαμβακερός κρέατος  
  • Κατάλληλος για κρεοπωλεία και φούρνους
  • Εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό νήμα
  • Κατάλληλο για όλα τα παρασκευάσματα
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΖΥΓΑΡΙΑ Τ-SCALE T28 III

122,00

Επιτραπέζιος ηλεκτρονικός ζυγός ελέγχου βάρους

Κατάλληλος μόνο για εργαστηριακή χρήση

  • Ευανάγνωστη οθόνη LCD (backlight) με μεγάλα ψηφία ύψους 25mm
  • Λειτουργία ελέγχου βάρους με χρωματική ένδειξη (στόχος βάρους): πράσινο – πορτοκαλί – κόκκινο
  • Λειτουργεί με μετασχηματιστή 12V/500mA ή με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6V/4Ah διάρκειας συνεχούς λειτουργίας 70 ωρών
  • Στιβαρή κατασκευή
  • Ζύγιση σε Κιλά (Kg) ή λίμπρες (Lb)
  • Αυτόματο σβήσιμο για εξοικονόμηση ενέργειας
  • Διαστάσεις ζυγού 200 mm (Π) x 230 (Μ) x 180 mm (Y)
  • Ανοξείδωτο τάσι (επιπρόσθετος εξοπλισμός)
  • Ζυγιστική ικανότητα:15kg με υποδιαίρεση 2gr
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΛΑΜΑΚΙΑ INOX ΓΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ SALVΙΝΟΧ Β98 (9ΤΜΧ)

12,00
Ανταλλακτικά λαμάκια για μαχαίρι κρεατομηχανής της Ιταλικής εταιρίας Lame Italia
  • Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη απόδοση και αντοχή
Συσκευασία: 9τμχ Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160

Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου. Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.

ΜΑΧΑΙΡΙ CHEF SICO SANTOKU

30,00
Μαχαίρι chef Sico 16 εκατοστών
  • Λαβή σε καφέ/ξύλο χρώμα
  • Ανοξείδωτη λάμα, ιδιαιτέρως κοφτερή
  • Χώρα προέλευσης: Πορτογαλία
Κωδικός: 230.8802.16 Διατίθεται σε συσκευασία δώρου Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ LA MINERVA ΙΤΑΛΙΑΣ 13ΕΚ

Φορμαριστικό μπιφτεκιών La Minerva Ιταλίας
  • Κατασκευασμένο από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου
  • Φορμάρει αυτόματα μπιφτέκια με μεγάλη ευκολία
  • Ειδική θήκη για ζελατίνες διαχωρισμού των μπιφτεκιών
  • Όλα τα εσωτερικά μέρη είναι ανοξείδωτα
  • Ιδανικό για κρεοπωλεία, εστιατόρια, ψησταριές και fast foods
Τύπος: 13 εκ  

Συνεργαζόμενες εταιρείες

PAN ARMAR

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας!