
SPECIAL OFFERS
ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΗΧΑΝΗ 7Χ7 150ΓΡ/49ΤΜΧ
Μηχανή παρασκευής για σουβλάκια
- Φόρμα για την παραγωγή χοντρών σουβλακίων μερίδος
- Γερή κατασκευή από πολυαιθυλένιο
- Παρασκευάζει 49 σουβλάκια των 150 γραμμαρίων
- Διαστάσεις / τεμάχιο: 2.85χ2.85χ18.5
- Κατάλληλη για χρήση σε κρεοπωλεία, σουβλατζίδικα, super market
ΤΥΡΟΤΡΙΦΤΗΣ ΚΩΝΟΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ FAMA
- Τρίφτης υψηλής απόδοσης
- Κατάλληλος για όλα τα είδη τυριών και κυρίως για τυρί πίτσας
- Χρησιμοποιείται σε πιτσαρίες, εστιατόρια, Super Markets
- Διαθέτει προστατευτικό κάλυμμα για προστασία του χρήστη κατά των ατυχημάτων
- Με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι
- Με δυνατότητα αλλαγής κώνου κοπής κατόπιν παραγγελίας
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ LA MINERVA CE VINS32
Υδραυλικό γεμιστικό για λουκάνικα από ανοξείδωτο ατσάλι
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
- Εξ 'ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
- Ισχυρό, ανθεκτικό, συμπαγές
- Εργονομικό και εύκολο στην χρήση
- Με αφαιρούμενο κάδο για εύκολο καθαρισμό
- Κατάλληλο για κρεοπωλεία, εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, εργοστάσια αλλαντικών, σούπερ μάρκετ κλπ
ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ LA MINERVA AE/32R
Ψυχόμενη κρεατομηχανή La Minerva AE/32R
- Εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
- Ανοξείδωτη μπούκα και σαλίγκαρος για εύκολο καθαρισμό
- Με σύστημα start/stop και αντεπίστροφο
- Με θερμοστάτη ένδειξης και ρύθμισης θερμοκρασίας
- Αθόρυβος κομπρέσορας
- Αποτελείται από οικολογικά υλικά
- 1 στούμπο πλαστικό
- 1 πλάκα ΙΝΟΧ Νο32 και 1 μαχαίρι ΙΝΟΧ
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ – TRAY SEALER TS-160
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR