
SPECIAL OFFERS
ΜΑΧΑΙΡΙΑ GIESSER PREMIUMCUT ΣΕΤ 2ΤΜΧ 1988 2 rd
ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΙΛΙΑ 12CM
ΜΑΧΑΙΡΙΑ GIESSER BESTCUT 9840 ΣΕΤ 3ΤΜΧ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΟ MORA FROST B6 15ΕΚ
ΤΥΡΟΤΡΙΦΤΗΣ ΚΩΝΟΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ FAMA
- Τρίφτης υψηλής απόδοσης
- Κατάλληλος για όλα τα είδη τυριών και κυρίως για τυρί πίτσας
- Χρησιμοποιείται σε πιτσαρίες, εστιατόρια, Super Markets
- Διαθέτει προστατευτικό κάλυμμα για προστασία του χρήστη κατά των ατυχημάτων
- Με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι
- Με δυνατότητα αλλαγής κώνου κοπής κατόπιν παραγγελίας
ΘΕΡΜΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ – TRAY SEALER TS-300 GF
Η θερμοσφράγιση τροφίμων είναι μια μέθοδος κλεισίματος των δίσκων με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας σε μια πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή αυτόματο στεγανοποιητικό δίσκου.
Χρησιμεύει για την απομόνωση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο δοχείο από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως βακτήρια και μικρόβια. Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού σφραγιστικού δίσκου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους δοχείων που σφραγίζονται με θερμότητα και εγγυάται γρήγορη θέρμανση της πλάκας τεφλόν χάρη στην ισχύ που πρέπει να είναι τουλάχιστον 900 W για να φτάσει τους 230º C. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση θερμικής σφράγισης για τη συντήρηση τροφίμων: Προσφέρει μια πιο ελκυστική και υγιεινή παρουσίαση των τροφίμων στον καταναλωτή. Η θερμοσφράγιση επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αποτρέποντας τη σύνθλιψή τους. Η χρήση θερμικής σφράγισης διευκολύνει την αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλα πλαστικά δοχεία ή θερμοσφραγιζόμενους δίσκους.
Συνεργαζόμενες εταιρείες







PAN ARMAR